Helgen

Torsdag
Jag jobbade på ett PM med en massa gäster, superkul. Men man va lagom mör efter! Öppnade massa skumpa och fick hälla upp. Nu kan man öppna flaskor utan att de smäller :D

Fredag
Lunchade med mamma innan jag åkte till söder och jobbade. Fullt ös från 18-01! Åkte sen till nattklubben och satte mig och åt. Sen ut till Nacka för bortamatch (Busunge!)

Lördag
Blev släppt på söder så jag traskade till jobbet där för frukost, sen till moster för att fixa mig så jobb i vasastan.Sen blev de en afterwork på de innan jag åkte hem innan kl 3, det har hänt typ 1 gång tidigare. 

Söndag
Lugn dag på jobbet med sköna gäster. En perfekt avslutning på jobbhelgen!

I'm back!!

Sådär, jobbat 4 dagar i rad nu.. Ska bara äta lunch sen så uppdaterar jag er om min helg. Kisses

...

People come into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person.



Time for work!

Nu sticker jag till restaurangen, har inte jobbat där sen julborden så det ska bli kul att komma tillbaka! 120 gäster, abbonerad restaurang, PM. Kommer bli en bra kväll.
Love!

Jag hatar alla...

.. Som bestämde sig för att väcka mig på min lediga dag. Eller min lediga förmiddag. Nu ska jag försöka somna om för att sen luncha med mamma i stan innan jobbet.

O.P.I <3 Katy Perry

Katy Perry tillsammans med O.P.I är ju bara en dröm! Teenage Dream och Last Friday Night är mina favoriter!
Vilken är din?

Hot, hot, hot!


Tattoo


Klok kvinna den där saken!

"Män ska ses som ett redskap. Inget annat" - Jennifer

Lill-lördag!

Jag har suttit i skolan från kl 8 då jag hade prov. Sen dess har jag haft engelska och nu religion, lunch snart och sen svenska. Så ser min skoldag ut. Sen sticker jag till optikern och kirrar linser och nytt recept på glasögonen. Tänk att 2 år redan har gått sen jag skaffade glajjor. Får se hur mycket som har ändrats!

Vad händer ikväll då? Ska man gå ut? Är ju ledig från skolan imorrn... Mjaa, blir en lugn hemmakväll med pappa!

Vimmelbilderna gud glömde


Love at the first drink.

Som en kärleksfilm, så va vi. Kärlek vid andra ögonkastet och ett telefonnummer på en servett.
Du va min valentine för ett år sen, nu får du fortfarande mitt hjärta att slå ett extra slag.
Jag har saknat dig, jag har saknat vår kärlek. Jag har saknat musiken. Jag kan inte annat än hoppas på att allt kommer tillbaka.



Het brud!

Klicka på bilden för att komma din den här snyggingens blogg! Hon är ju hot, hot, hot!

Underbar måndag

Mötte upp Mille och hans kompis Peter i Slussen så gick vi till SoFo där mitt "nya" jobb ligger. Blev en middag där och massa skitsnack. Filip jobbade så han satt med oss och pratade. Skönt när man hinner ses och verkligen prata utan att bli avbruten.
Fick höra en massa positivt och nu känns allt på topp igen! Never let them dumb boys make you cry
Jag verkligen älskar mina undebara jobbarkompisar <3 

Nu sitter jag i skolan med projektarbetet, snart ansvarsfull alkoholhantering och sen lunch!
Bjussar på en gammal bild eftersom jag saknar mina brudar <3

Dinnertime!

Ska ta och hoppa i lite snygga kläder och pimpa mig med en himlans massa smycken för det är dags för middag!

I <3 weekends!

Så va man tillbaka i skolan efter en långhelg. Jobbade torsdag-söndag. Underbart! 

Lördagen slutade på Lobby efter jobbet. Skönt att gå ut för en gångs skull. Så kul att träffa mina vänner där, vissa har man ju inte sett sen förra året ;);)
Sov 5 timmar sen iväg och jobba på "gamla" jobbet. Alla stammisar kom förbi, sjukt bra dag med andra ord! 

Nu har jag avverkat skolan för idag och tänkte mysa i sängen med choklad innan jag åker in till stan för middag med vännerna!


Lördag

Jag är förvånansvärt pigg för att bara ha sovit 5,5 timme och jobbat häcken av mig dagen innan.
Fullt ös igår, superkul! Jag sprang som aldrig förr. Fram och tillbaka på golvet, in i baren och backa upp där och sen ut på golvet igen. Man är rätt mör i fötterna idag, som tu va hämtade jag mina jobbskor från andra jobbet så kanske jag slipper få sååå ont :) 

Nu ska jag skicka ut jobbmail och sen dags att åka in mot söder! 
Kisses

Dag 08 – Ett ögonblick

Oj, den här va tuff. Ett ögonblick... Det måste varit när jag och syster skulle hämta våra katter och vi håller i varsin och ska av dessa välja vilken som va våra egna.
Vi båda pekar på den katten den andra håller och så va de klart. Sen dess har jag haft min bebis som jag lärt apport och sitt. Smart tjej de där, synd att hon inte kan de längre!

Hemma!

Sådär, nu är jag hemma från jobbet. Slutade dock för 2 timmar sen (Äääälskar kommunaltrafik på nätterna) Skulle dock inte varit hemma än om de inte vore för min fantastiska kollega som körde mig så jag hann med nattbussen. 

Som alltid va de en sjukt skön jobbdag, puts och fix innan jag fick besök av Verson och Michaela. Lärde också min kollega en läxa: Va aldrig inloggad på Facebook på jobbet ;) 
Jag har åkt på mopptjänst i några dagar nu eftersom jag fick skjuss, men vad gör man inte för att få komma hem till sängen så fort som möjligt? :D 

Nu ska jag lägga mig och mysa med kattfan som ligger och trampar på mig, jag hör av mig!

Skola och jobb

Näringslära på morgonen, sen hem och sova ett par timmar (Sååå underbart). Lunch och så datorfix. Nu ska jag klä på mig och fixa mig sen väntar jobb på söder. Älskar stället! Så mysigt, kom förbi! Bondegatan 25 finns vi på!

Time to hit the sack!

Nu ska jag försöka somna innan 00, händer sällan nu för tiden! Tur att man bara har en lektion imorgon så man kan åka hem och sova lite innan jobbet. Blev inringd imorgon, underbart! Behöver pengarna nu under våren. Min b-day, Rom och studenten kostar lite! ;D 

Kisses <3

Dag 07 – Min bästa vän

My BFF, min andra hälft, halva jag. Jag kallar henne mycket. Hon betyder allt. 2,5 underbara år har vi haft tillsammans och vi blev bästa vänner vid första ögonkastet. 
Visst har vår vänskap inte varit perfekt, men huvudsaken är att vi vet alltid vart vi har den andra. Jag vet att jag kan ringa och böla i telefonen mitt i natten och hon lyssnar. Det är äkta vänskap. Vi kan umgås utan att göra nåt. Vi kan också göra 1000 saker. 

Förutom att hon är bra vän med mig så är hon en del av min familj. Mamma och pappa ser henne som en extra dotter och hennes familj ser mig som en dotter/syster. 

Jenny Sandegård, du är min bästa vän <3

Lugn

Sådär, nu har jag lugnat mig... Mina mediciner ger mig fnatt. Och så tål jag inte folk som ska komma med en massa onödiga frågor. Inget mer om de nu, jag är lugn. Lilla Alex uppmuntrar mig som alltid <3

Och så fick jag ett härligt mail att min heta KanDee-tröja är på väg till mig just nu. Lycklig!
Så het <3

Projektarbete

Sorry lads, måste gräva ner mig i mitt projektarbete en stund. Undra om man får ta en öl samtidigt? Skriver trots allt om öl... Ska kolla upp det där!
Hoppas verkligen den här är tillbaka i sommar igen!

Kokar

Nu kokar jag inte bara om kinderna utan hela skallen kokar. Skit restaurang som snor mina pengar!!! (inte mitt jobb jag pratar om)
Ska sova lite eller dö eller nåt. Sen tar jag och umgås med er en stund. Okej? Jag bestämmer att de är ok. Puss!

Smart sak!

Det där med tidsinställt inlägg är rätt smart, jag menar ni tror säkert att jag va uppe och bloggade 07.25 imorse för då finns de ju ett inlägg upplagt. Men i själva verket låg jag och sov då.
Busigt va?


Jag gick iaf upp 8 idag, hann sminka mig innan jag åkte till skolan och här har jag suttit sen 9. Jag har fattat 0 dom senaste lektionerna, smart tjej ohyes.
Okej, nu ska jag skärpa mig och jobba på 30 min innan jag är klar för dagen!

Pretty face


Hey, I'm in love!

Nåt med den här snubben i Criminal minds gör att han är het. I <3 geeks!

För att ni ska förstå..

.. varför jag i nuläget tröstäter ostbågar är för att mina läppar ser ut ungefär såhär:


Stackars Kissie som betalar multum för att få de jag får gratis. Jag hoppas ni förstår ett skämt kära läsare!

Dag 06 – Min dag

Okej, idag va så ointressant så jag tar fredagen istället! 

Vaknade där vid 12 och låg och mös framför prison break tills de va dags att åka till jobbet. 
Började kl 17 och körde på med Micke och Angelica, så vid 21 började jag avsluta allt mitt där nere och sen åt middag vid 22. 
Efter middagen blev de städning av bord och snygga till på jobbet till 23 då min lift kom och hämtade mig och körde mig till dagens andra jobb. Jobb fram till 03, sen skitsnack med mina vakter innan jag åkte hemåt. Träffade lilla Alex på tunnelbanan och fick sällskap till Danderyd :) 
Gled ner i sängen vid halv 5 på lördagmorgonen för att sen gå upp 11 igen :)

Nerdrogad loo.

Mamma fick för sig att hacka lök och vitlök igår med mig hemma, de slutade med att jag nu sitter med svullna läppar efter 2 doser medicin och en tuff natt. Oh well, det är vad det är. Slapp iaf sjukan. Pappa fixade mina mediciner imorse så nu har jag så jag klarar mig ett tag. Nästa gång jag måste till sjukhuset för de är i Mars så jag har allt till resan i april ;) 

Blev iaf hemma från skolan idag. Så efter frukosten blev de medicinering och så somnade jag om direkt och gick upp igen kl 1. Sen dess har jag ätit och kollat tv. Händelserik dag, verkligen...

Nu ska jag sova lite till sen blir de bubbelbad och mörk choklad!

Hause of Gaga


Dag 05 – Vad är kärlek?

För mig är kärlek mina vänner och min familj. Och underkläder, skor, väskor och kläder. Och mina underbara jobbarkompisar också såklart <3
För mig är Ni kärlek.

I miss you guys!

Okej, jag har faktiskt saknat er i helgen!
Men jag har haft en underbar helg, som alltid när jag jobbar. 

Fredag började med att jag vaknade upp i väsby och hade prison break maraton. Sen jobb från kl 17 till 23 på restaurangen, vid 23 kom chefen och körde mig till nattklubben. Slutade 3 och då blev det hem till sängen. 

Lördag började tidigt med ett ryck. Kl 11 kom jag på att jag behövde skicka ut ett jobbmail innan jag 2 min senare behövde springa till bussen. Hann med att shoppa lite på body shops rea innan jag behövde röra mig mot det nya jobbet! En restaurang som öppnade i fredags. Körde på med mina kollegor från restaurangen som nu börjat på nya stället. Riktigt trevlig dag, moster med vänner kom och åt och så va resten av kvällen fylld med roligheter och sköna gäster. Fick massa beröm av några sällskap. Man blir så glad då, :') Fick åka bil till nattklubben där jag stötte på mina andra kollegor (Fan va många jag har!) och fick lift till väsby. Sov där till söndag och åkte sen direkt till jobbet. 

Men nu är de tillbaka till verkligeheten och skola. Kaffe på det här? JA!

Plugghäst?

Ojoj, nu har jag varit duktig. Förutom att jag har pluggat en massa har jag också klarat av muntliga nationella, prov i naturkunskap och 2 redovisningar i engelska. Kan ha med att det är sista terminen nu? En helt annan växel har jag iaf i!

Dance


Good night!

Efter 3 avsnitt med Glee och mys med mamsen så är jag redo för sängen. Rekordtidigt!
Imorrn väntar en morgonlektion och sen prov på eftermiddagen. Skön dag! 

Natti natti!

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Frukost: Red bull sugarfree och fruktsallad
Lunch: Köttfärslimpa, lite pasta (drar ner på kolhydraterna) och en massa cole slaw
Fika: Morotskaka (förlåt mig, jag syndade)
Middag: Mammas pastagratäng (Syndade där också) 

Jag kör på LCHF-dieten, men äter fortfarande lite socker och lite kolhydrater då jag inte gör det för att gå ner i vikt. 

Well, that's my food for today!

Glee gone wild


Glamorous

Okej, skoldagarna är inte så glamorösa. Önskar jag kunde sitta och skriva om mina dagar på jobbet och fotograferingar hela dagarna (önsketänkade), men verkligheten är att jag just nu sitter begravd i skolbäcker, uppgifter och prov. Betar dock av 2 redovisningar och ett muntligt prov idag. Imorrn är ännu ett prov och sen är de bara projektarbetet klart. 

Men först tänkte jag drömma mig bort lite till sommaren då jag är klar med allt som har med skolan och göra!!

M-K


Lyckan är med er. P-fest 2010!


Dag 3 - Mina föräldrar

Jag har, i mina ögon, dom bästa föräldrarna. Dom har aldrig skämt bort mig, men jag har fått det jag har förtjänat.

Mamma är ett maskrosbarn och bodde med sin mamma och syster dom första åren i livet i Sumpan, hon jobbade på Konsum och där träffade hon min pappa.
Pappa bott i Portugal och i Sverige under sin uppväxt med sina föräldrar, syster och bror. Som sagt så träffade han mamma på Konsum där han också jobbade.
Ett halvår efter att dom blev tillsammans (efter några års vänskap) förlovade dom sig.

December 1989 fick dom sitt första barn, min syster. Mamma blev mammaledig och efter ett tag började pappa på polishögskolan, han gick ut 1992 när jag va en bebis.
2000 köpte vi hund och flyttade från Rissne till Åkersberga. Och i vårt hus är alla alltid välkomna, systers vänner har alltid kommit och fikat hemma hos oss. Mina vänner brukar komma och laga middag till mina föräldrar. 

Jag är evigt tacksam till mina föräldrar, dom har gett mig så mycket och alltid ställt upp. Jag älskar er <3

Friska upp ert minne

Imorrn sätter jag igång med listan igen. Från dag 3. Här har ni den för att friska upp minnet:

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick



Mina älsklingar <3

Tänkte berätta om mina 2 älsklingar på restaurangen (Ja, den ena kör jag baren med också)



Mille, min Mille. Nu har vi jobbat tillsammans i 7,5 månad och utan dig är de inte lika kul. Trots våra små-tjaffs så är du den personen jag skulle sakna mest. Så omtänksam och ger alltid så bra massager ;)
Efter sommaren tillsammans och allt som hände då så känns det som att det är en vänskap som växt fram.
P.S Tjejer: Han är singel, snygg, har egen lägenhet, ett jobb som bartender och DJ. ;)


Pillan, min fruga, vad skulle jag göra utan dig? Du lär mig så mycket om branschen och om livet. Alltid lika skönt att komma till jobbet och få höra "Hej älskling" från dig. 

Utan er skulle mina dagar vara så mycket tråkigare. Ni betyder massor <3

Början på slutet

Om 5 månader står jag där, en lycklig student som precis avslutat 12 år i skolan.
Det här är början på slutet, idag började sista terminen i gymnasiet. 

Men idag, såhör 5 månader innan jag är fri, sitter jag i telefonkö till posten. Roligt? Nej. Vuxenpoäng? Ja

God morgon


Rawr

Bilder från Rebecca&Fiona Blogg: REBECCAFIONA

Garderoben

Sådär, en bild ska ni ju få också! Katten va nyfiken på vad de va för nåt så hon är också med :)

Garderoben uppe!

Såja, nu är min lilla söta garderob uppe. Håller på att fylla den med klänningar, underkläder och väskor. Mina älsklingar ;)
Dags för lite nattamat och så försöka sova, back to school imorrn. Början på slutet, bara 5 månader kvar nu <3

Fredagsjobb!


Sommaren 2010

Jenny tog studenten
Jag och Jenny efter en av våra shoppingturer
Jag och min bebis på Gotland <3

Ledig söndag

Så va årets första jobbvecka avklarad!
Lugn helg på klubben så jag va från jobbet prick 3 båda dagarna. Rätt skönt att ha lugna dagar på jobbet, även om jag älskar när de är mycke att göra.
Väntar på dom roliga vimmelbilderna som togs igår, ni får se sen!! ;)

Mina flickor<3

Verkligen älskar bilden på oss, hahah. Så vi <3

Lycka!

God morgon! 

Jag ligger fortfarande i sängen, men inte konstigt de jag somnade kl 4 efter mycke om och men. Drömde lite sjuka saker och vaknade av att pappa sprang runt och fixade här nere. 
Lika bra att gå upp nu, ska hoppa in i duschen och fixa mig för att snart åka in till stan och möta upp mina flickor och äta middag. Sen väntas jobb på nattklubben (Kanske en afterwork efter??)! Lite bättre fredag med andra ord!

Om ni undrade...

Vart jag har hållit hus så har jag bott på jobbet. Typ, eller nåt.
Jobbade i onsdags, maaaaassa att göra. 2 personer och de va nästan fullt på nedervåningen så fick lite extra hjälp av chefen. Kom från jobbet 1 timme efter stängning. Sen hem till moster och sova eftersom muppbussen hem går kl 1...
Imorse blev de skitsnack med moster sen vidare till ringen för lite shopping och fika på söta Sandras jobb. Tajmade hennes rast också så fick sällskap ;)
Så blidde de jobb idag också, lugn dag så hann med att åka hem med mammsen.
Nej, nu somnar jag snart så natti natti!

Ommöblering!

Vuxen som jag är bestämde jag mig för att köpa en till garderob. Mina klänningar och underkläder måste få ett eget hett boende! Blir till att göra om lite här i rummet samtidigt. Så kikade jag in hos Mallan-Brallan som inspererade mig till vad jag ska ha mina rosa martiniglas till. Kolla de här: MALINS BLOGG

Nu ska jag städa och göra mitt rum mer rosa och fylla det med ännu mer ljus. Hett!

Glee

Har hängt med Glee-gänget hela eftermiddagen och tänkte fortsätta med de. Bästa serien någonsin!

Blake


Kärlek <3


Första dagarna på 2011

Igår sov jag halva dagen (Som vanligt, måste sluta sova till 14!!) sen fixade lite här hemma innan jag åkte till "T" där de blev massa filmer! Tror vi hann se typ 5 filmer tills jag skulle åka till jobbet imorse.
Rätt lugn dag på jobbet, som alltid på söndagar! Mamma kom förbi strax innan stängning och hälsade på Mille för första gången. Jag och Mille har jobbat tillsammans i över 7 (!!!) månader nu så på tiden att han träffade mamsen ;) 
Blev en monstermuffin från sleven som färdkost i bilen sen :)

Nee, nu blir de sängen! 
Kisses

RSS 2.0